Přišel mi mail:
Mobilní aplikace se loučí, nové a lepší Zonky naleznete na webu
...
31. března 2023 se s Vámi rozloučí mobilní aplikace Zonky. Zjistili jsme totiž, že většina z našich klientů se na Zonky stejně přihlašuje na našem webu z prohlížeče. A to i v mobilu.
...
No sláva! Konečně někdo přišel na to, že každý prd nepotřebuje mít vlastní "exáč" do mobilu, že je mnohem univerzálnější normální web. Kéž by se to rozmohlo a vymazalo tak i ostatní aplikace ze světa.
Zonky končí s aplikací
-
- Bronze pen
- Reputace: 75
- Kontaktovat uživatele:
-
- Gold pen
- Reputace: 338
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zonky končí s aplikací
Však spousta aplikací je jen zabalená webová stránka_pm_ píše: ↑30 led 2023, 11:29Přišel mi mail:
Mobilní aplikace se loučí, nové a lepší Zonky naleznete na webu
...
31. března 2023 se s Vámi rozloučí mobilní aplikace Zonky. Zjistili jsme totiž, že většina z našich klientů se na Zonky stejně přihlašuje na našem webu z prohlížeče. A to i v mobilu.
...
No sláva! Konečně někdo přišel na to, že každý prd nepotřebuje mít vlastní "exáč" do mobilu, že je mnohem univerzálnější normální web. Kéž by se to rozmohlo a vymazalo tak i ostatní aplikace ze světa.

-
- Bronze pen
- Reputace: 141
- Kontaktovat uživatele:
To je věc názoru, já teda preferuju aplikace. Přístup na otisk prstu, nemusím řešit hesla, a ta apka je více (nebo méně
) optimalizovaná na velikost telefonu. Na web bych stejně lezl přes telefon, protože bych byl línej zapínat PC, a to by se mi do těch samých zobrazovaných informací ještě motalo GUI browseru.
Spíš bych řekl, že jak Zonky postupně umírá (pro investory), tak už se jim nechce živit udržování aplikace ...

Spíš bych řekl, že jak Zonky postupně umírá (pro investory), tak už se jim nechce živit udržování aplikace ...
-
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
taky to beru jako další ústup ze své slávy
uživatelsky krok zpět