EstateGuru - zkušenosti

web: www.estateguru.co
Odpovědět
entik
Bronze pen
Bronze pen
Reputace: 141
Kontaktovat uživatele:

Re: EstateGuru - zkušenosti

Příspěvek od entik » 01 zář 2023, 06:26

Podle mě v prvním odstavci jasně píšou, že pořád je cíl uzavřít 30% případů do konce roku (30% of defaults by the end of the year remains a valid target). V posledním ale lehce naznačují, že pokud neproběhne realitní boom, tak se ztráty dají očekávat (Should the market activity fail to pick up in the upcoming months, there is a possibility that losses could be incurred). Co si z toho beru je, že poprvé mluví o tom, že aktuální prodejní cena zámku/paneláku ve východním Německu nemusí vyjít ani na to relativně nízké LTV, za které ty půjčky byly.

Gixian
Gold pen
Gold pen
Reputace: 740
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gixian » 01 zář 2023, 14:15

Ano, chapu to jako Entik:
"Vymohli jsme prvni defaulty, ale jde to pomalu - Nemecko je hrozne byrokraticka zem. Stale plati, ze pocitame, ze do konce roku vyresime 30% z defaultu. Na zadnem, co jsme zatim vyresili nenastala ztrata (jistiny), ale trh je v utlumu (a ceny nemovitosti klesaji), takze nemuzeme slibit, ze to tak bude i do budoucna."

Disclaimer: Nejsem rodily mluvci, ten co to psal asi taky ne, takze je tu prostor k nedorozumneni - ale momentalne v tom textu ctu jen tento vyklad.

minsky
Reputace: 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od minsky » 22 zář 2023, 22:12

ja jsem prodal ty co mi spadly do defaultu na sekundáru s max slevou a až mi dojedou zbylé investice, tak s Estateguru končím :?
estateguru| mintos | monestro | lendermarket | fingood

Odpovědět