Zisky se vždy připišou po roční uzavěrce

TEAM BEER BIKE BRATISLAVA : Předpokladany zisk za rok 2018 cca 9 %

Hm, kdyz das do zastavy organy, ktery nejsou zhuntovany, tak by se to dalo uvazovat. Pripadnej rozprodej tvyho tela stoletym miliardarum by mohl byt dobrej vyvar.
Co na to zdejší experti? Co místní insider Joshua?
PRIORITNÍ DIVIDENDOVÉ AKCIE STOCKX
Ja myslel že toto forum je o předavání informaci... Nic ti nebrání jim napsat email nebo na chat. A nevím proč bych s něma měl něco mět společneho. Ano mám tam 30 tisic a kupodivu čeče mě chodí od nich i penízeCarhir píše: ↑15 dub 2020, 14:33PRIORITNÍ DIVIDENDOVÉ AKCIE STOCKX
V rámci tohoto projektu nabízíme prioritní dividendové akcie v hodnotě 1.000 Kč za 1 ks. Společnost stockX a.s. nabízí výnos držitelům těchto akcií ve výši 70% ze zisku společnosti a to ve formě každoročních dividend. Kapitál společnost využije především pro obchodování na burze.
NÁKUP FYZICKÉHO ZLATA
Nákup fyzického investičního zlata pro uchování hodnoty Vašich peněz. V rámci tohoto projektu jsme se rozhodli dát příležitost podílet se na nákupu zlatých slitků, které budou následně uschovány v SAFE24. Tento projekt je vhodný pro investory, kteří investiční zlato vnímají jako uchovatele hodnoty, ale nechtějí řešit jeho přímý nákup a následné uložení s dostatečným zabezpečením.
Ehm, Havlos no offense, ale myslím že sis spletl fórum. Já věřím že zdejší osazenstvo už je tak vytrénováno různými šméčky že tohle opravdu nemá šanci na úspěch.
Mimochodem, nemáš něco společného s touto platformou?![]()
Pro upřesnění - já nic mazat nechci, jsem rád, že tu vlákno o Invester je. Můj lajk u Carhira směřoval na dotaz k tomu, zda jsi s touto platformou nějak spřízněný (musíš Carhirovi odpustit, už se 2x ze dvou případů trefil). Mou snahou je takovou komunikaci oddělit jinak barevnými nicky, aby to každý rozeznal, byť je to občas sisyfovská práce. Nic jiného za tím nehledej, snažím se být neutrální jak to jde a nabídku neposuzuji.Havlos píše: ↑15 dub 2020, 15:12Ja myslel že toto forum je o předavání informaci... Nic ti nebrání jim napsat email nebo na chat. A nevím proč bych s něma měl něco mět společneho. Ano mám tam 30 tisic a kupodivu čeče mě chodí od nich i penízeAle pokud sem nemám psát co je nového tak si to s Joshuou mužete smazat celé vlákno o investeru
Hele ja jsem s nima investoval do jendoho nemovitostniho projektu v Horomericich, ted Skalice, chovali se velmi slusne a penize z tech Horomeric poslali zpatky tak jsem ted dal Skalici. Do toho beerbiku jsem take neco nasypal a pak dve investice po tisicovce. Ja nevim, delal jsem velkej research na ne a zadny projekt, co zatim delali, nespadl. 2016 uz je par let, takze nemam asi duvod k neduvere... samozrejme je to higher risk investice, neni to banka, ale mne to prijde pomerne korektni. Kdyz chci detaily volam.adventura píše: ↑09 led 2017, 17:50trochu jsem projekty, ktery nabizeji prosel a ani jeden projekt nema detailni plan, jak s investici bude nalozeno, pouze zbezne informace, takze ta investice neni moc transparentni, ale z meho pohledu sypani penez do cerne diry
nabizeji nekolik startupu (nejvic se mne libil asi beer bike) a jednu investici do nemovitosti
financovany kompletne uz byly 2x projekty
vic se mne libi FundLift, tam aspon trochu vite podle business planu do ceho jdete...
Celkově mě ty projekty přijdou smysluplnější, než beer-biky a podobné.Chichi43 píše: ↑01 úno 2022, 17:22https://www.invester.cz/projekty/jizers ... tavby--231
Tohle vypadá hodně zajímavě. Ale nevím do jaké míry se dá věřit platformě invester.
Já bych šel do tohoto projektu, ale nevím proč chcete posílat peníze předem. Já je tam pošlu a pak tam budou ležet x měsíců ladem a projekt se nezafinancuje. Zbytečně se budu obírat o výnosy. Navíc riziko toho projektu je, že se ta firma rozjede a pán začne vydělávat a bude v balíku, co mu brání se na tuto firmu vykašlat a založit si novou, kde bude mít 100% a ne jen 65%. Myslím že by to udělal každý. Hodnota firmy po jeho odchodu klesne k nule.INVESTER píše: ↑08 úno 2022, 14:27Dobrý den,
Děkujeme za dotaz, vysnažíme se odpovědět na vaše otázky:
- projekt nepotřebuje 8mio Kč, ale cílovou částku 2.875mio Kč. Ta je nutná k rozjetí této investiční příležitosti, 60% z této částky půjde na materiál, zbytek dle odstavce rozložení investice
- nemůžeme mluvit za banku. Ale často je to anabáze na velmi dlouho, a nakonec stejně zjistíte že Vám nepůjčí. A to i pro klienty s historií a obraty. Toto je zcela nová firma, a v tomto případě je pro začínající podnikatele bez zkušeností extrémně těžké získat financování. Místo této klasické cesty financování se autor projektu rozhodl využít našich služeb. Proč? Pokud na investeru uspěje, kromě financování mu založíme firmu, pomůžeme s účetnictvím a právními aspekty podnikání, poskytneme know how a mnoho dalšího. Pokud vás zajímá co všechno v investeru umíme podívejte se na naše stránky do sekce Balíčky.
- garant projektu je osoba, která bude mít projekt na starosti na denní bázi. Jedná se tedy o autora projektu. Dále v tomto odstavci mluvíme o základním jištění které bude probíhat. Pokud se projekt zafinancuje, INVESTER a autor založí společně firmu. INVESTER firmě poskytne vybrané finance na základě zápůjčky. Existuje tak základní (a jistě ne dokonalé, proto má příležitost také vysoce rizikový rating), ale základní jištění a závazek nově založené firmy, splatit poskytnuté finance s nějakým základním úrokem a v daném čase. Pokud by se tedy stalo že firma například bude ve ztrátě v prvních letech a tím pádem se nedělila o zisky s investory, musí alespoň platit úrok. Pokud firma je v zisku a dělí se s investory, nemusí platit úroky ze zápůjčky.
- Ohledně kvality. Jedná se o dřevostavby. A ty OSB desky používají jako základní a běžný stavební materiál.
Pokud by jste měl nějaké dotazy budeme rádi když napíšete.
INVESTER
Dobrý den,Chichi43 píše: ↑10 úno 2022, 17:51Já bych šel do tohoto projektu, ale nevím proč chcete posílat peníze předem. Já je tam pošlu a pak tam budou ležet x měsíců ladem a projekt se nezafinancuje. Zbytečně se budu obírat o výnosy. Navíc riziko toho projektu je, že se ta firma rozjede a pán začne vydělávat a bude v balíku, co mu brání se na tuto firmu vykašlat a založit si novou, kde bude mít 100% a ne jen 65%. Myslím že by to udělal každý. Hodnota firmy po jeho odchodu klesne k nule.INVESTER píše: ↑08 úno 2022, 14:27Dobrý den,
Děkujeme za dotaz, vysnažíme se odpovědět na vaše otázky:
- projekt nepotřebuje 8mio Kč, ale cílovou částku 2.875mio Kč. Ta je nutná k rozjetí této investiční příležitosti, 60% z této částky půjde na materiál, zbytek dle odstavce rozložení investice
- nemůžeme mluvit za banku. Ale často je to anabáze na velmi dlouho, a nakonec stejně zjistíte že Vám nepůjčí. A to i pro klienty s historií a obraty. Toto je zcela nová firma, a v tomto případě je pro začínající podnikatele bez zkušeností extrémně těžké získat financování. Místo této klasické cesty financování se autor projektu rozhodl využít našich služeb. Proč? Pokud na investeru uspěje, kromě financování mu založíme firmu, pomůžeme s účetnictvím a právními aspekty podnikání, poskytneme know how a mnoho dalšího. Pokud vás zajímá co všechno v investeru umíme podívejte se na naše stránky do sekce Balíčky.
- garant projektu je osoba, která bude mít projekt na starosti na denní bázi. Jedná se tedy o autora projektu. Dále v tomto odstavci mluvíme o základním jištění které bude probíhat. Pokud se projekt zafinancuje, INVESTER a autor založí společně firmu. INVESTER firmě poskytne vybrané finance na základě zápůjčky. Existuje tak základní (a jistě ne dokonalé, proto má příležitost také vysoce rizikový rating), ale základní jištění a závazek nově založené firmy, splatit poskytnuté finance s nějakým základním úrokem a v daném čase. Pokud by se tedy stalo že firma například bude ve ztrátě v prvních letech a tím pádem se nedělila o zisky s investory, musí alespoň platit úrok. Pokud firma je v zisku a dělí se s investory, nemusí platit úroky ze zápůjčky.
- Ohledně kvality. Jedná se o dřevostavby. A ty OSB desky používají jako základní a běžný stavební materiál.
Pokud by jste měl nějaké dotazy budeme rádi když napíšete.
INVESTER
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů