P2folio.cz - P2P portfolio a statistiky z platforem

Všeobecná diskuze o P2P půjčkách.
Odpovědět
investor885
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

P2folio.cz - P2P portfolio a statistiky z platforem

Příspěvek od investor885 » 29 lis 2019, 14:42

P2folio.cz
Investuji na několika různých P2P platformách, kde jsou různé či chybějící dashboardy a pro nějaké ucelené součty jsem to vždy krkolomně kopíroval do svých tabulek.

Vytvořil jsem proto nástroj na www.p2folio.cz .
Zobrazuje to data z různých P2P platforem pro sjednocené statistiky a přehled celého P2P portfolia.

Stačí stáhnout výpisy z účtu z platforem a soubory nahrát. Momentálně to umí zpracovat Mintos, Zonky a Twino.

Pro ty, kdo mají starost o bezpečnost dat - stránka existuje jen u vás v prohlížeči, data se nikam neposílají.
Kód je veřejný, open source na githubu.

Kdo zná Stonky, tak je to podobné, ale zobrazuje to unifikované výstupy z více platforem a zatím to nejde tak do detailů.

I největší portfolia to dokáže zpracovat do 40 vteřin, pokud se data ani po té nezobrazí, dál nemusíte čekat. Budu rád když mě zkontaktujete, abych chybu opravil. Pořád je to v rané verzi, tak prosím o schovívavost.

Vojtěch Uhlíř
Investor na několika různých platformách.
Autor webu www.p2folio.cz

JPT
Gold pen
Gold pen
Reputace: 420
Kontaktovat uživatele:

Re: P2folio.cz - P2P portfolio a statistiky z platforem

Příspěvek od JPT » 29 lis 2019, 18:07

Zkoušel jsem Mintos, ale ukazuje to rozdílné částky. Chtělo by to udělat něco jako Stonky v excelu, ale aby to fungovalo na PC v sešitu a nemuselo se to nahrávat ne web. Já jsem si udělal jen výpočet pro daně viewtopic.php?t=42&p=9789#p9789 , ale zas tak se v tom excelu nevyznám, takže tak jak Stonky bych to nedokázal. To by se muselo asi i nějak naprogramovat přes scripty a to já neumím.

EDIT:
Zkoušel jsem tu moji tabulku a Mintos překopal výpisy oproti minulu, tak jsem to aktualizoval, kdyby něko měl zájem: viewtopic.php?f=50&t=42&p=18439#p18439
Tabulka pro výpočet z výpisu Mintosu (nejaktuálnější, kterou mám) : https://drive.google.com/drive/folders/ ... 2_ZU-jF0qC

investor885
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od investor885 » 02 pro 2019, 13:37

Diky za reakci.
JPT píše:
29 lis 2019, 18:07
Zkoušel jsem Mintos, ale ukazuje to rozdílné částky.
Ktere castky jsou rozdilne?
POZN. kontroloval jsem muj vypis v p2folio.cz a ve vasem zminenem excel souboru a vychazi to stejne. Jen v p2folio jsou u Sjednocenych souctu nektere polozky dohromady, aby to byly opravdu sjednocene soucty. Takze napr. Deposit/Vklady = Deposit + Incoming Currency Exchange, protoze se domnivam ze technicky to deposit na EUR ucet je. Obdobne napr. jsou Vybery/Withdrawals = Withdrawal + Outgoing Currency Exchange.
JPT píše:
29 lis 2019, 18:07
Chtělo by to udělat něco jako Stonky v excelu, ale aby to fungovalo na PC v sešitu a nemuselo se to nahrávat ne web. Já jsem si udělal jen výpočet pro daně viewtopic.php?t=42&p=9789#p9789 , ale zas tak se v tom excelu nevyznám, takže tak jak Stonky bych to nedokázal. To by se muselo asi i nějak naprogramovat přes scripty a to já neumím.

EDIT:
Zkoušel jsem tu moji tabulku a Mintos překopal výpisy oproti minulu, tak jsem to aktualizoval, kdyby něko měl zájem: viewtopic.php?f=50&t=42&p=18439#p18439
Zajimave! Proc je pro vas lepsi to mit a prepocitavat v Excelu? V cem vam nahravani na web nevyhovuje?

Diky

JPT
Gold pen
Gold pen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JPT » 02 pro 2019, 23:30

Já jsem to asi kontroloval ještě předtím než jsem ztjistil, že to překopali a než jsem si upravil tu tabulku, tak je možné, že jsou částky rozdílné proto, že jsem tam nahával starý soubor a tam jsou ty položky jinak.

Nevím asi to mám rád lokálně a nechce se mi to někam někomu posílat i když se to asi počítá jen na webu a nikde se to nesbírá, ale tak člověk nikdy neví. Navíc lokální nástroj bude fungovat pořád (teda pokud nezmění výpis jako teď Mintos) a na webu může cokoliv kdykoliv skončit.

Teďkom ten výpis zas upravili, tak až si opravím tu moji tabulku tak to třeba pak zkusím, jestli se to shoduje.
Tabulka pro výpočet z výpisu Mintosu (nejaktuálnější, kterou mám) : https://drive.google.com/drive/folders/ ... 2_ZU-jF0qC

JPT
Gold pen
Gold pen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JPT » 03 pro 2019, 10:04

Odpověď pro romancik z hodnocení: To co jsem udělal já v excelu je můj vrchol co dokážu a to ještě nedělám zpaměti, ale co jak udělat si googlím. To aby to počítalo po měsících by se asi muselo naprogramovat ve scriptech a to neumím. Zkoušel jsem udělat, aby to z loanbooku zobrazilo souhrn jaké byly vydané půjčky za den a za jaký úrok, ale skončilo to někde v půlce toho co bych si představoval. Dělal jsem to přes záznam makra a to asi nefunguje dobře.

investor885
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od investor885 » 07 pro 2019, 00:09

Chapu, diky za zpetnou vazbu a vyjadreni. :)

To co popisujete je vicemene prave reseni nastroje Stonky (pro Zonky). Bylo by to presne programovani skriptu v Excelu (pripadne jako Stonky pro online G Spreadsheets).

Jasne, je to subjektivni a pocitu. Vytvoril jsem ten web protoze programuji, protoze se mi libi, tak lehkost a jednoduchost. S webem stahnu ten vypis a importuji ho. Na 3 kliky tam je prehled, tabulka a je to. Chapu, ze je lepsi ten soubor mit "u sebe", to je hold dan za to.

Ono pokud se neco zmeni, tak se rozbije vzdy vsechno/vsechny nastroje. V pripadne webu, ale na to lze upozornit a s opravou je to hned k dispozici, pro vsechny. V pripade souboru se musi vytvorit nova verze, pripadne pro dalsi zajemce uverejnit, nasdilet, stahnout atd.. A to je bolave :D.

investor885
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od investor885 » 04 led 2020, 21:56

Po delší odmlce jsem vydal novou verzi - mimojiné upravené zobrazení výsledních dat a přídaní popisků, která čísla se sčítají. Je to již online na www.p2folio.cz

Budu rád za nápady, co by se někomu hodilo k zobrazení k výpočtu daní například.

Vojta

Odpovědět