Když to clověk slepě vše nepotvrdí, tak si všimne, že je tam poplatekzelena_zeme píše: ↑20 úno 2023, 10:43tak tahle nevědomost mě stála v únoru 109Kč za směnudíky za info
![]()

Když to clověk slepě vše nepotvrdí, tak si všimne, že je tam poplatekzelena_zeme píše: ↑20 úno 2023, 10:43tak tahle nevědomost mě stála v únoru 109Kč za směnudíky za info
![]()
Já se na Revolutu snažím držet minimum. Několikrát jsem bylkousek od zablokování účtu a zkušeností se zablokovaným Revolutem je mnoho.zelena_zeme píše: ↑15 bře 2023, 14:33Držet či nedržet na Revolutu pár tisíc EUR? Pojištění vkladů je v Litvě (www.iidraudimas.lt.), jak by se řešilo případný vyplacení vkladů z pojistky? Nechci nic přivolávat, ale dneska si nemůže být člověk jistej žádnou bankou![]()
![]()
drzim tam mensi hotovost + relativne vetsi pozici v akcii(nizsi stovky tisic) ze zacatku investovani. Za 3 roky uzivani revoultu jsem nikdy nemel problem.Samotne ruceni za vklady bude stejne jako v eu 100k eur, akcie samo nepojistene ale ty jsou u drivewealth us brookera takze by to nemel byt problem(mam k nim pristup i primo pres stranky brookera)zelena_zeme píše: ↑15 bře 2023, 14:33Držet či nedržet na Revolutu pár tisíc EUR? Pojištění vkladů je v Litvě (www.iidraudimas.lt.), jak by se řešilo případný vyplacení vkladů z pojistky? Nechci nic přivolávat, ale dneska si nemůže být člověk jistej žádnou bankou![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů