Revolut - zkušenosti

Banky + alternativní systémy - TransferWise, Revolut, CurrencyFair či Paysera.
K diskusím: Revolut; RoklenFX; TransferWise
Odpovědět
Seno
Silver pen
Silver pen
Reputace: 195
Kontaktovat uživatele:

Re: Revolut - zkušenosti

Příspěvek od Seno » 20 úno 2023, 11:13

zelena_zeme píše:
20 úno 2023, 10:43
zbynhu píše:
18 úno 2023, 10:46
Myslím si, že každý uživatel má to období individuálně (možná podle data registrace).
Jaké máš Ty najdeš když klikneš vlevo nahoře na svůj profil, tam vybereš svůj plán a v něm klikneš na směnu deviz. Tam se ukáže kolik už máš využito a kdy se limit resetuje.
tak tahle nevědomost mě stála v únoru 109Kč za směnu :D díky za info :thumbup:
Když to clověk slepě vše nepotvrdí, tak si všimne, že je tam poplatek :D vždy tam skočí hláška o poplatku už jen při zadání :)
Akcie: ČEZ | Moneta | ABBV | BABA | BX | FL | INTC | MMM | MO | NYMT | RIO | SLG | T | TEF | XOM | ZIM

ETF: IWDA | VWCE | WVAL

scoutus
Silver pen
Silver pen
Reputace: 204
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scoutus » 22 úno 2023, 17:38

vypada to, ze revoult konecne umoznil vybirani btc na externi penezenky

zelena_zeme
Bronze pen
Bronze pen
Reputace: 50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zelena_zeme » 15 bře 2023, 14:33

Držet či nedržet na Revolutu pár tisíc EUR? Pojištění vkladů je v Litvě (www.iidraudimas.lt.), jak by se řešilo případný vyplacení vkladů z pojistky? Nechci nic přivolávat, ale dneska si nemůže být člověk jistej žádnou bankou :? :D

Broukada
Reputace: 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Broukada » 15 bře 2023, 16:22

zelena_zeme píše:
15 bře 2023, 14:33
Držet či nedržet na Revolutu pár tisíc EUR? Pojištění vkladů je v Litvě (www.iidraudimas.lt.), jak by se řešilo případný vyplacení vkladů z pojistky? Nechci nic přivolávat, ale dneska si nemůže být člověk jistej žádnou bankou :? :D
Já se na Revolutu snažím držet minimum. Několikrát jsem bylkousek od zablokování účtu a zkušeností se zablokovaným Revolutem je mnoho.

Držím tam jen pár stovek v CZK - abych 1x-2x měsíčně provedl platbu kartou - pro splnění podmínek, aby mě neblokli.
No a držím tam trochu větší částku v kryptu, zlatu a stříbru - to jen protože jsem línej hledat jiné možnosti a tam se s tím dobře obchoduje.

scoutus
Silver pen
Silver pen
Reputace: 204
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scoutus » 16 bře 2023, 09:05

zelena_zeme píše:
15 bře 2023, 14:33
drzim tam mensi hotovost + relativne vetsi pozici v akcii(nizsi stovky tisic) ze zacatku investovani. Za 3 roky uzivani revoultu jsem nikdy nemel problem.Samotne ruceni za vklady bude stejne jako v eu 100k eur, akcie samo nepojistene ale ty jsou u drivewealth us brookera takze by to nemel byt problem(mam k nim pristup i primo pres stranky brookera)

Bystryi
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bystryi » 19 bře 2023, 22:20

Ahoj všem,
poslední dobou mi nefunguje placení Revolut kartou na Alibaba.com, máte někdo stejný problém? Nejspíše to bude problém na straně číňanů, jelikož v transakcích nevidím žádný záznam. Zkoušel jsem i paypal s Revolut kartou, ale taktéž nefunguje.
Díky

Odpovědět