Když to clověk slepě vše nepotvrdí, tak si všimne, že je tam poplatekzelena_zeme píše: ↑20 úno 2023, 10:43tak tahle nevědomost mě stála v únoru 109Kč za směnudíky za info
![]()

Když to clověk slepě vše nepotvrdí, tak si všimne, že je tam poplatekzelena_zeme píše: ↑20 úno 2023, 10:43tak tahle nevědomost mě stála v únoru 109Kč za směnudíky za info
![]()
Já se na Revolutu snažím držet minimum. Několikrát jsem bylkousek od zablokování účtu a zkušeností se zablokovaným Revolutem je mnoho.zelena_zeme píše: ↑15 bře 2023, 14:33Držet či nedržet na Revolutu pár tisíc EUR? Pojištění vkladů je v Litvě (www.iidraudimas.lt.), jak by se řešilo případný vyplacení vkladů z pojistky? Nechci nic přivolávat, ale dneska si nemůže být člověk jistej žádnou bankou![]()
![]()
drzim tam mensi hotovost + relativne vetsi pozici v akcii(nizsi stovky tisic) ze zacatku investovani. Za 3 roky uzivani revoultu jsem nikdy nemel problem.Samotne ruceni za vklady bude stejne jako v eu 100k eur, akcie samo nepojistene ale ty jsou u drivewealth us brookera takze by to nemel byt problem(mam k nim pristup i primo pres stranky brookera)zelena_zeme píše: ↑15 bře 2023, 14:33Držet či nedržet na Revolutu pár tisíc EUR? Pojištění vkladů je v Litvě (www.iidraudimas.lt.), jak by se řešilo případný vyplacení vkladů z pojistky? Nechci nic přivolávat, ale dneska si nemůže být člověk jistej žádnou bankou![]()
![]()
to by bylo fajn udělat nějakou Roadmapu, jak Revolut utahuje šrouby u tohoto Standard produktu. Pamatuji si (cca 2015) jak bylo vše zdarma, výběry po celém světě zdarma, směny zdarma. Pak zavedli limit 120 000/měsíčně a 0,5% poplatek nad tuto částku(stále většině lidí stačilo), výběry omezili na 4500CZK. Poté to skrouhli na 25k a 0,5%... a teď zase toto.
Wise má 2 výbery v mesiaci zadara na 1 výber 200 EUR potom je tam poplatok.doonio píše: ↑06 dub 2023, 13:29to by bylo fajn udělat nějakou Roadmapu, jak Revolut utahuje šrouby u tohoto Standard produktu. Pamatuji si (cca 2015) jak bylo vše zdarma, výběry po celém světě zdarma, směny zdarma. Pak zavedli limit 120 000/měsíčně a 0,5% poplatek nad tuto částku(stále většině lidí stačilo), výběry omezili na 4500CZK. Poté to skrouhli na 25k a 0,5%... a teď zase toto.
Čekám kdy i ty výběry zdarma do 4,5K úplně zruší a to bude asi ten poslední hřebíček kdy i já odejdu. Metal, PRO a jiné verze nevyužiji. Ví někdo o nějaké lepší FREE alternativě převážně pro výběry mimo EU zdarma? Směny měn neřeším, je tady RoklenFx, Akcenta a další..
Jako já se třeba nedivím, dyť to nebylo dlouhodobě udržitelné aby bylo vše zdarmadoonio píše: ↑06 dub 2023, 13:29to by bylo fajn udělat nějakou Roadmapu, jak Revolut utahuje šrouby u tohoto Standard produktu. Pamatuji si (cca 2015) jak bylo vše zdarma, výběry po celém světě zdarma, směny zdarma. Pak zavedli limit 120 000/měsíčně a 0,5% poplatek nad tuto částku(stále většině lidí stačilo), výběry omezili na 4500CZK. Poté to skrouhli na 25k a 0,5%... a teď zase toto.
Čekám kdy i ty výběry zdarma do 4,5K úplně zruší a to bude asi ten poslední hřebíček kdy i já odejdu. Metal, PRO a jiné verze nevyužiji. Ví někdo o nějaké lepší FREE alternativě převážně pro výběry mimo EU zdarma? Směny měn neřeším, je tady RoklenFx, Akcenta a další..
Mám pocit, že to tak má být. Máš prostě jeden multiměnový účet a záleží na tobě, do jaké měny si to směníšBrumla1241 píše: ↑27 dub 2023, 07:27Možná divný dotaz, mám u revolutu 3 účty CZ, EUR, USD, ale co se koukám, tak IBAN je vždycky stejný, to je správně?
Když si chci třeba z XTB poslat EUR a USD zpátky na revolut, tak to pošlu vlastně na stejný účet u revolutu? Jsem myslel, že je nějaký rozdil, když je to EUR nebo USD, ale vypadá to stejně.., asi se liší pouze měna jinak číslo je pořád stejné.
Něco takového bych ani vidět nechtěl. V začátcích býval Revolut bezkonkurenční, mám jej téměř od jeho startu, takže pamatuji na zlaté časy. Postupně ubývaly výhody, přibývaly poplatky. Krypto, akcie, komodity... dá se jinde a lépe. Teď už je možná tak na lepším průměru. Používám jej už jen na směnu.
já mám sice metal program už několik let, a jsem s revolutem naprosto spokojený. Protočím tam nemalé prostředky, takže ten poplatek za metal je jen kapka v moři. Líbí se mi i ty jejich pojíštění a dokonce jsem jej i využil ohledně půjčeného auta kdy jedná společnost při vraceni našla neviditelnou prasklinku na laku která tam musela být věky, a i to bylo proplaceno. Zatím bych teda neměnil. Jedie co mě štve, tak že maji docela málo bezplatných obchodů na akciích a že nejsou menší poplatky na krypto (které stejně kupuji jinde) s možností si jej poslat na hardwarovou peněženku (byť to už u BTC umožňuji)
Já jsem u Revolutu také od začátku a jak utahují šrouby, přemýšlím, že jej zruším. Nicméně na směnu nevidím nic výhodnějšího. Roklen, Akcenta, europlatba.cz .. všechno to má mnohem vyšší spready.doonio píše: ↑06 dub 2023, 13:29to by bylo fajn udělat nějakou Roadmapu, jak Revolut utahuje šrouby u tohoto Standard produktu. Pamatuji si (cca 2015) jak bylo vše zdarma, výběry po celém světě zdarma, směny zdarma. Pak zavedli limit 120 000/měsíčně a 0,5% poplatek nad tuto částku(stále většině lidí stačilo), výběry omezili na 4500CZK. Poté to skrouhli na 25k a 0,5%... a teď zase toto.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů