Ahojte, prisiel mi od Celsiusu moznost volit co dalej. Neviem vsetky naslednosti, trochu ma zarazila tato cast:
Treatment A: If Class 7 votes to accept the Plan described herein, each such Holder of an Allowed Withhold Claim shall receive (a)a distribution of Cryptocurrency equal to 15% of the value of such Holder’s Withhold Distribution Claim, calculated in accordance with the Conversion Procedure (as defined and described in the Disclosure Statement), and (b)the remaining 85% of the value of such Holder’s Allowed Withhold Distribution Claim shall be satisfied with a Pro Rata share of the Unsecured Claim Distribution Consideration (i.e.,Liquid Cryptocurrency, Litigation Proceeds, and NewCo Common Stock).
Treatment B: If Class 7 does not vote to accept the Plan described herein, each such Holder of an Allowed Withhold Claim shall be satisfied with a Pro Rata share of the Unsecured Claim Distribution Consideration (i.e., Liquid Cryptocurrency, Litigation Proceeds, and NewCo Common Stock).
Mate radu ako zahlasovat?
Nasiel som toto:
https://eightify.app/summary/intermitte ... structions
13:44 Borrowers with loans have priority in receiving liquid cryptocurrency, while claims against debtors between $10 and $5000 receive 70% of the dollarized claim in Bitcoin and Eve, and creditors with claims over $5000 can choose to receive 70% in cryptocurrency; to vote, reduce your claim to the convenience class level and vote in favor of the plan, with the option to receive more liquid crypto or new Coast common stock at a discount or premium, and the possibility to convert stock into crypto by clicking the bottom box and finding someone to trade with, prioritizing those with loans.
Celsius
-
- Bronze pen
- Reputace: 16
- Kontaktovat uživatele:
- Boží mlýn
- Silver pen
- Reputace: 146
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celsius
K hlasování doporučuji https://www.youtube.com/@abennett a jeho videa.
Pro mě, jelikož spadám do convenience class (částky mezi 10 - 5000 USD), tak jsem měl tyto možnosti:
Souhlas s plánem - ANO x NE (i pokud bych dal NE a plán byl přijat, tak budu vyplacen)
Souhlas s třídou, resp. že nebudu napadat skutečnost, že spadám do convenience class (nárok se násobí 1,05)
Souhlas s uvolněním nároků třetích stran a převod případných nároků z vypořádání na společného litigátora (píšu to laicky, ale v opačném případě byste si to museli hlídat sami).
Samotný zůstatek se vypočítá podle tabulky k určitému dni. BTC je tam okolo současné hodnoty, stablecoiny jsou 1:1. Z toho se vezme 70%, které budou vyplaceny (+ *1,05, viz výše).
Kdo měl půjčku nebo vyšší zůstatek, postupuje podle jiného scénáře a zpravidla volí, zda chce více likvidního krypta nebo větší podíl v nově založené společnosti, která bude provozovat těžbu.
Pro mě, jelikož spadám do convenience class (částky mezi 10 - 5000 USD), tak jsem měl tyto možnosti:
Souhlas s plánem - ANO x NE (i pokud bych dal NE a plán byl přijat, tak budu vyplacen)
Souhlas s třídou, resp. že nebudu napadat skutečnost, že spadám do convenience class (nárok se násobí 1,05)
Souhlas s uvolněním nároků třetích stran a převod případných nároků z vypořádání na společného litigátora (píšu to laicky, ale v opačném případě byste si to museli hlídat sami).
Samotný zůstatek se vypočítá podle tabulky k určitému dni. BTC je tam okolo současné hodnoty, stablecoiny jsou 1:1. Z toho se vezme 70%, které budou vyplaceny (+ *1,05, viz výše).
Kdo měl půjčku nebo vyšší zůstatek, postupuje podle jiného scénáře a zpravidla volí, zda chce více likvidního krypta nebo větší podíl v nově založené společnosti, která bude provozovat těžbu.
Velké díky všem uživatelům, kteří využili můj doporučující odkaz na portu umístěný v profilu! Opravdu si toho vážím 

-
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celsius
Zdravím taky mi to přišlo, mám na celsiusu cca 500 US, chci se zeptat co jste hlasovali jestli pro plán nebo ne ?
jestli jste zaškrtli všechny tyto pole ?
Item 9 - Vote on Plan - yes
Item 10 - Third Party Release - potvrdit
Item 11 - Contributed Claims - potvrdit
a
toto
By checking this box, you are indicating that you have an interest in setting off a portion of your applicable Account Holder Claims in lieu of providing the Debtors with a Cash, Bitcoin, or ETH payment equal to 27.5% of such Account Holder’s Withdrawal Preference Exposure ????
Děkuji
jestli jste zaškrtli všechny tyto pole ?
Item 9 - Vote on Plan - yes
Item 10 - Third Party Release - potvrdit
Item 11 - Contributed Claims - potvrdit
a
toto
By checking this box, you are indicating that you have an interest in setting off a portion of your applicable Account Holder Claims in lieu of providing the Debtors with a Cash, Bitcoin, or ETH payment equal to 27.5% of such Account Holder’s Withdrawal Preference Exposure ????
Děkuji
Naposledy upravil(a) Airo dne 14 zář 2023, 13:05, celkem upraveno 1 x.