Celsius

Vše o kryptoměnách a alternativních investicích.
PeterM
Bronze pen
Bronze pen
Reputace: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: Celsius

Příspěvek od PeterM » 13 zář 2023, 10:12

Ahojte, prisiel mi od Celsiusu moznost volit co dalej. Neviem vsetky naslednosti, trochu ma zarazila tato cast:
Treatment A: If Class 7 votes to accept the Plan described herein, each such Holder of an Allowed Withhold Claim shall receive (a)a distribution of Cryptocurrency equal to 15% of the value of such Holder’s Withhold Distribution Claim, calculated in accordance with the Conversion Procedure (as defined and described in the Disclosure Statement), and (b)the remaining 85% of the value of such Holder’s Allowed Withhold Distribution Claim shall be satisfied with a Pro Rata share of the Unsecured Claim Distribution Consideration (i.e.,Liquid Cryptocurrency, Litigation Proceeds, and NewCo Common Stock).

Treatment B: If Class 7 does not vote to accept the Plan described herein, each such Holder of an Allowed Withhold Claim shall be satisfied with a Pro Rata share of the Unsecured Claim Distribution Consideration (i.e., Liquid Cryptocurrency, Litigation Proceeds, and NewCo Common Stock).

Mate radu ako zahlasovat?

Nasiel som toto:
https://eightify.app/summary/intermitte ... structions

13:44 Borrowers with loans have priority in receiving liquid cryptocurrency, while claims against debtors between $10 and $5000 receive 70% of the dollarized claim in Bitcoin and Eve, and creditors with claims over $5000 can choose to receive 70% in cryptocurrency; to vote, reduce your claim to the convenience class level and vote in favor of the plan, with the option to receive more liquid crypto or new Coast common stock at a discount or premium, and the possibility to convert stock into crypto by clicking the bottom box and finding someone to trade with, prioritizing those with loans.

Boží mlýn
Silver pen
Silver pen
Reputace: 154
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boží mlýn » 13 zář 2023, 15:58

K hlasování doporučuji https://www.youtube.com/@abennett a jeho videa.
Pro mě, jelikož spadám do convenience class (částky mezi 10 - 5000 USD), tak jsem měl tyto možnosti:
Souhlas s plánem - ANO x NE (i pokud bych dal NE a plán byl přijat, tak budu vyplacen)
Souhlas s třídou, resp. že nebudu napadat skutečnost, že spadám do convenience class (nárok se násobí 1,05)
Souhlas s uvolněním nároků třetích stran a převod případných nároků z vypořádání na společného litigátora (píšu to laicky, ale v opačném případě byste si to museli hlídat sami).

Samotný zůstatek se vypočítá podle tabulky k určitému dni. BTC je tam okolo současné hodnoty, stablecoiny jsou 1:1. Z toho se vezme 70%, které budou vyplaceny (+ *1,05, viz výše).

Kdo měl půjčku nebo vyšší zůstatek, postupuje podle jiného scénáře a zpravidla volí, zda chce více likvidního krypta nebo větší podíl v nově založené společnosti, která bude provozovat těžbu.
Velké díky všem uživatelům, kteří využili můj doporučující odkaz na portu umístěný v profilu! Opravdu si toho vážím :thumbup:

Airo
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Airo » 14 zář 2023, 12:38

Zdravím taky mi to přišlo, mám na celsiusu cca 500 US, chci se zeptat co jste hlasovali jestli pro plán nebo ne ?

jestli jste zaškrtli všechny tyto pole ?

Item 9 - Vote on Plan - yes
Item 10 - Third Party Release - potvrdit
Item 11 - Contributed Claims - potvrdit

a

toto

By checking this box, you are indicating that you have an interest in setting off a portion of your applicable Account Holder Claims in lieu of providing the Debtors with a Cash, Bitcoin, or ETH payment equal to 27.5% of such Account Holder’s Withdrawal Preference Exposure ????

Děkuji
Naposledy upravil(a) Airo dne 14 zář 2023, 13:05, celkem upraveno 1 x.

Jiri
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri » 28 říj 2023, 13:02

Ahoj , přišel vám prosim taky tento email ?

Že prý máme nárok na částečný výběr ze svého účtu Celsius

Ale divný je že výběr pouze po dobu 72 hodin - což mi prijde podezřelé !
Stejne tak adresa odesilatele je podezřelá: pawel@corazlepszafirma.pl

Normálně bych tomu nevěnoval pozornost třeba na FB je spousty scamů , ale tohle mi přišlo do mejlu v jeden den duplicitně několikrát jen v ruzných časech - podobně jako mi chodi jiné oficielni pravé sdělení (vždy duplicitně) ...což mě trochu rozhodilo a znejistilo.
.................................................................
.................................................................
PŘEKLAD zde:

Celsius Network pawel@corazlepszafirma.pl
Komu: XXX@XXX.cz
Celsius: Okno věřitele je nyní otevřené a vaše aktiva jsou k dispozici pro výběr

Vážený zákazníku Celsia,
Máte nárok na částečný výběr ze svého účtu Celsius. Chcete-li zjistit konkrétní částku, kterou můžete vybrat, zkontrolujte zůstatek na svém účtu.

Pro bezpečný proces výběru postupujte podle následujících kroků:
Přejděte na odkaz pro bezpečný výběr uvedený níže. Tento odkaz bude k dispozici po dobu 72 hodin a lze jej použít pouze jednou.
Ujistěte se, že vybíráte své prostředky do důvěryhodné softwarové nebo hardwarové peněženky. Mezi doporučené peněženky patří Metamask, Coinbase Wallet, Trust Wallet, Ledger nebo Trezor.
Ujistěte se, že je adresa pro výběr ověřena na vašem účtu Celsius Network, protože proces ověření bude proveden do vaší hlavní peněženky.

Pamatujte, že pokud nemůžete provést výběr, můžete přijít o příležitost vybrat si svá oblíbená aktiva. Takže jednat rychle.

! Vstoupit !

V případě, že vás výše uvedené tlačítko nevede na stránku výběru, nebo pokud máte nějaké dotazy, neváhejte kontaktovat náš důvěryhodný a vynikající tým podpory telefonicky nebo e-mailem.

Pokud jste tento požadavek nevznesli, kontaktujte podporu Celsius .

Kliknutím sem v případě potřeby okamžitě zmrazíte svůj účet.
Přílohy
IMG_20231027_125152.jpg
IMG_20231027_125152.jpg (383.22 KiB) Zobrazeno 971 x

Boží mlýn
Silver pen
Silver pen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boží mlýn » 28 říj 2023, 13:19

normální phishing, to je přece jasné
Velké díky všem uživatelům, kteří využili můj doporučující odkaz na portu umístěný v profilu! Opravdu si toho vážím :thumbup:

Jiri
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri » 28 říj 2023, 18:23

Jasné diky👍👍 ... vím je kolem toho hodně scamu ..ale tohle mě rozhodilo.
Jen jsem se chtěl ujistit ...jestli se něco neděje.
Jeslti se už něco nevrací lidem?!
Abych něco neprošvihl : )

Jak říkal JIMMY Santiago (viz:)
https://www.facebook.com/groups/celsiuscow/?ref=share

Tak se připravuje snad nějaká tabulka a netuším přes co a jak a hlavně kdy vůbec? se reálně bude vracet těch oněch našich cca 70% prostředků co jsme nedavno odhlasovali".
Jakým konkrétním způsobem se bude moci naše krypto Withdrawnout"?
Ale podle mě by bylo beztak technicky nejlepší výběr normálně pres aplikaci kterou všichni máme.

PS: pokud by jste snad měl někdo nějaký okaz na ČR skupinu která je aktuální... Discord , nebo Telegram ...tak prosím sem s ní ..ať jsme všichni v obraze .... děkuji: )

Boží mlýn
Silver pen
Silver pen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boží mlýn » 28 říj 2023, 20:57

Ale dyť stretto má aktuální info na webu a i v tom Plánu, který jsme odsouhlasili, byly pro jednotlivé skupiny formy výplaty. Určitě to není tlačítko withdraw v emailu ;-)

Odpovědět